Een goed gevoel, het beste resultaat...
Steven Stout (De Opera Schilder)

Binnenschilderwerk

Of u in nou een klassiek huis woont met paneeldeuren, lambrisering & plafondlijsten of in een modern appartement met strakke lijnen, goed schilderwerk transformeert de algehele uitstraling en doet alles weer stralen.

Naast dat het niet alleen mooi is vervult goed schilderwerk ook een belangrijke functie. Het beschermd niet alleen tegen vuil en vet maar het afdichten van naden en kieren binnen zorgt voor beter energiebehoud en dus lagere stookkosten (wel altijd goed ventileren).

Door deuren en kozijnen net even een andere tint te geven steken deze beter tegen elkaar af en krijgt alles een nog mooier uiterlijk. Indien u een kleinere ruimte groter wil laten lijken dan kan dit door de muren een donkerdere kleur te geven dan het plafond.

Binnen gebruik ik liefst uitsluitend oplossings- en geurarme (watergedragen) 'Rezisto' verf van Sikkens.  Deze verf heeft een goede dekking, hechting en een mooie vloeiing.


In de offerte staat altijd precies omschreven:

  • Welke taken uitgevoerd zullen worden (en in welke volgorde).
  • Wat er binnen de offerte valt en wat buiten de offerte (bijv. evt. reparaties)
  • De afwerking en oplevering (verfsoort, aantal lagen etc.). 

Zo komt u niet voor verassingen te staan en weet u precies wat u kunt verwachten.

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang, zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.
Om te zorgen dat uw eigendommen voor, tijdens en na de klus goed beschermd zijn wordt alles eerst zorgvuldig afgedekt en afgeplakt. 

Om stof zoveel mogelijk te voorkomen wordt het binnen schuurwerk haast volledig stofvrij gedaan door gebruikmaking van een hoog-waardige Festool schuurmachine met stofafzuiging.